Du har liksom åtta armar

Du har liksom åtta armar

Så sa min dotter till mig idag. Och ja, det är ju nästan sant. Jag har ju åtta armar. Är ju överallt hela tiden. Hämtar, fixar, mackor, pussel, apelsin, snor, blöjbyte, bära ut sopor, pärlplattor, måla kvistar, dvd-film, telefonen ringer osv. osv. Idag när vi gick från bilen, och över vägen,  in till förskolan så fick jag en sån där härlig ’vad vi har det bra’ -känsla. Minsta tultade på och höll i sig i mitt pekfinger, stora tjejen höll i andra handen samtidigt som hon åt på sin frukostmacka. För ett ögonblick stod tiden stilla. Ja, vi har det faktiskt fantastiskt bra.


Stora tjejen har lånat en bok från dagis. Det är perfekt för oss som har 13 mil till ett bibliotek.Så här ser det ut hos oss efter en eftermiddag hemma med barnen. Det var alltså städat i går kväll.  De är värre än en orkan 🙂

2 Replies to “Du har liksom åtta armar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *