Din mage är för tjock

Din mage är för tjock

Ja, ärliga är de i alla fall, mina barn. Jag försöker få på mig mina träningsbyxor men inser halvvägs att detta går inte. ”De har krympt” säger jag och skrattar. ”Nej mamma, din mage är för tjock.” tack, jag vet.

image

Vi lever inte i ett ’Sköna hem reportage’. Vi lever i verkligheten.

3 Replies to “Din mage är för tjock”

  1. Ja det är riktigt tufft att göra allt möjligt samtidigt, diet, träna, vara två barnsmamma och allt annat i hemmet.. Men jag har bort prioriterat mig sen 2009 och känns som att det nu är dags för mig att må bra.. så man hittar kraft att göra allt. =)

    Himla gulligt av dina barn, så sött!

  2. tack för din kommentar! jag ska försöka ge en sådan rättvis bild som möjligt av utbildningen 🙂 och ja, nu sitter jag ju här vid datorn igen – och sonen har ”paus” och kollar å agent ozo 😉

    ungar är härliga – och ärliga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: