Att inte ta jobbet med sig hem

Att inte ta jobbet med sig hem

Svårt, svårt. När man är projektledare för ett avgränsat, tydligt projekt med ett specifikt uppdrag, i mitt fall att leverera ett museum, är det lätt att man tar med sig många tankar hem efter jobbet. I natt har jag först legat vaken till halv två och inte kunnat sluta planera vårens arbete, för att sen drömma om samma sak med en lite ’rolig’ tvist: Med min omgivning ständiga påpekande över att jag tog jobbet med mig hem 😉 Ha ha, vad ska man säga? Idag ska jag i alla fall göra undan flera av sakerna som jag tänkte på i natt så att jag slipper dras med dom hela helgen. Så nu: JOBBA!
Dikanäs

One Reply to “Att inte ta jobbet med sig hem”

  1. låg själv och tänkte på jobbet igår natt – som jag inte ska tillbaka till förrän om typ ett halvår. Dumt, dumt. Mycket vacker bild förresten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *