Ingen sovmorgon för mig

Ingen sovmorgon för mig

Lördagsmorgon är lika med mysmorgon för mig. Vi ligger lite längre och drar oss, fixar långsamt frukost som sen ätes långsamt med en tidning. I den bästa av världar, då. I dag blev det upp i ottan med lilltjoppan som studsade upp glad och pigg. Vi gjorde lerbollar med playdolera och hann leka en hel timme innan stora tjejen vaknade. Verkar bli en toppendag i dag, vädermässigt, och det är kul för alla gäster som är här i byn i helgen. Kanske är det någon buss från Stockholm här? Hur som så ska vi ha det bra hela dagen och ikväll har vi bokat bord på hotellet med min svåger och hans familj. Ska bli kul! Allt gott till er alla!
Marsfjället

 

2 Replies to “Ingen sovmorgon för mig”

  1. Vilket paradis du lever i! Till sommaren tar jag flyget till Kalix och sedan tänkte jag hyra en bil och åka runt uppe i norr, jag var där för några år sedan och blev helt frälst 🙂 Kram från Ystad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *