Jag går sönder

Jag går sönder

Jag orkar inte se fler lealösa barn som dras ut ur rasmassorna från hus som mosats av bomber som ramlat ner hemma hos folk som kanske var aktivister, terrorister eller oj, kanske inte. Barnen var det då garanterat inte. Jag får sån lust att ryta allt vad jag kan så att hela mellanöstern stannar upp och lyssnar. Nu är det nog. Inga fler barn eller föräldrar får dö. Alla slutar skjuta NU. Ingen mer tjafs. Beslagta alla vapen. De som hellre vill ha rätt än att ha fred måste lyssna. Och sluta för guds skull att förtrycka andra grupper och minoriteter så att risken för terrorister minskar.
För det är ju så att människor söker sig inte till krig för att det är kul. Det är en sista utväg.
Inga fler barn får dö. Inga fler armar och ben som ligger utspridda. Jag vill ha fred. nu.

One Reply to “Jag går sönder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *