Sea World Orlando

Sea World Orlando

  

 Denna park var vår sista – så här hade vi hunnit bli lite mer rutinerade. Bokade parkering i förväg, bokade platsbiljett till showerna för att slippa köa eller gå långt i förväg för att få platser. Så skönt! Vi kunde njuta av parken bättre tack vare det och kände oss nästan som VIP hela dagen. Vi åt middag i restaurangen där man sitter bredvid ett stort akvarium med hajar – det var en upplevelse framför allt för barnen men även för oss. Alla satt bara och tittade på alla fantastisk djur som gled förbi. Detta var den park vi orkade hänga kvar i längst på dagen, och det var nog för att vi  planerat bättre och kollat upp alla hålltider för showerna m.m. Vid 18-19 glesnade det med folk och vi kunde göra de mer populära åkattraktioner. 


    

 Ett av det största minuset med denna park är den tragiska isbjörnen de stängt in i ett vitmålat landskap i plast. Den såg inte frisk ut. Visst har den tillgång till vatten & så men det kändes inte rätt. Jag tycker inte att späckhuggare heller ska bo i vattenparker men de såg liksom ut att ha det bättre i alla fall.

Bäst med dagen var, enligt barnen, delfinshowen (vi såg den två gånger), polarexpeditionen (åkattraktion), alla fiskar, rockor, hajar m.m.

***SPONSRAD LÄNK***
Flyg och hotell kan man boka via Flygvaruhuset.

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *