Julmarknad i Dikanäs

Julmarknad i Dikanäs

Oj oj vad bråttom det blev innan vi var färdig. Så fort klockan slog  15:00 bara välde det in folk & fä från hela dalgången! Kul var det och jag fick lite loppissaker sålda men mest informerade jag om projektet Henriksfjälls Bygdemuseum så att jag nästan blev hes. Jag försökte klä mig i lite ’sekelskifteskläder’ och jag hoppas att känslan blev rätt i alla fall. Svart kjol från 70-talet i polyester och vit blus från 2007…Till sommaren ska vi förhoppningsvis ha ’riktiga’ kläder eftersom vi ska ha workshop i vinter och sy kläder.

Inventeringspärmen
Det var så roligt att så många var intresserade och ville veta mer, fick flera namn på mina listor och bra med tips på äldre i bygden som jag kan intervjua.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *