Jag vill ha…

Jag vill ha…


-ugn för att bränna lergods.
-drejskiva

Typ nu, på en gång. Jag kom precis på att om jag tar bort min illa syhörna i tvättstugan så ryms ju båda dom grejorna där…men då såg min käre man lite stressad ut.” Ehh, va, men…” Jo, för han har ju tagit över hela mitt arbetsbord och anlagt ett kontor där. Men meningen var ju att det skulle vara mitt hörn..Samtidigt så är jag ju glad om man ens hinner med sin personliga hygien så att hinna fördjupa sig i lera igen är nog inte så troligt. Men nåt pyssel måste man ju ha, barnen blir ju större och man får mer tid. Jag tror jag ska köpa in lite målargrejer så att jag kan måla lite akryl på kvällarna, det kan man ju göra inne i huset också så att man inte behöver lämna barnen ensamma när de sover. Så får det bli! Allt gott till er alla!

 

4 Replies to “Jag vill ha…”

  1. Hej! Kul att följa din blogg! Det där med pysselhörna låter fantastiskt! Men det fick hu min hjärna att spinna vidare på studiecirkel! Varför inte ha en där man får ägna sig åt diverse pyssel? Eller målning endast? Jag är jätteibtresserad av målning men jag får ju aldrig tid än… Har massa oljefärg och nåt att måla på! Vet att mamma också gärna skulle måla, hon fick prova på när hon var på sävargården och fick mersmak. Marion i Dikanäs har kurser på Vilhelmina i målning kanske det gick att ha på bygdegården också?

    1. Det var väl en bra idé! Målning är egentligen inte min grej, lera är dock, men varför inte? Min mamma målar en hel del och har utställningar o så. Men en allmän pysselträff på bygdegården där var och en tar med sitt ’göra’ hade väl varit kul. Där kan man ju barn med också…Om man nu inte råkar ha mannen hemma ;)Har vi en studiecirkel kan man ju bekosta hyran med den. Vi må träffas och ha rådslag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *