Godnatt

Godnatt

I morgon är det min födelsedag. Ännu ett år har gått och sakta kommer jag närmare 40. Hm. Kommer ta ett tag att vänja sig vid den tanken. Som tur är har jag några år på mig innan jag är framme ända där 🙂 Men det är lustigt hur siffror och åldern kan vara så helt ur fas med hur man känner sig inuti.
Än så länge har jag haft lyckan att alltid känna att den bästa tiden är nu – det jag önskar mig är nog att jag ska få känna så livet ut. Att alltid få leva sin bästa tid och inte längta tillbaka till något förgånget eller gammalt. Minnen finns ju där för att berika oss, tomt vore annars, men man får inte fastna i dom för länge. Det är just nu som gäller.
Natt i Kittelfjäll

2 Replies to “Godnatt”

  1. Får säga grattis i efterskott då eftersom jag kom tio minuter för sent :p. Hoppas du hade en bra födelsedag!

    Kan förstå det du säger om ålder, trots att jag inte är i närheten av någon åldersnoja än. Min sambo däremot börjar få panik då han fyller 30 om lite mer än ett år. Jag försöker försäkra honom om att det kvittar väl, är ju bara siffror och dessutom beter han sig fortfarande som 18. Så no worries, haha!

    1. HA! 30??? Det är ju rena ungdomen 🙂 Tack, jag hade en helt vanlig dag på min födelsedag. Både skönt och tråkigt, men vi firade med tårta i lördags redan. I dag blir det kanske nån semla så veckan ska nog bli bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *