Embla mitt i kosmos – Majken Pollack

Embla mitt i kosmos – Majken Pollack

Embla mitt i kosmosHär är en bilderbok om stora känslor och stora frågor, om tankar och funderingar som barn ofta har. Jag tycker boken på ett bra sätt tar upp vikten av att ta barnets frågor på allvar, utifrån vad de menar och faktiskt frågar om. Jättefina illustationer och en bok som väckte mycket frågor och tankar hos mina barn. Vi har läst den massor av gånger och alltid lägger de märke till någon ny detalj i bilderna eller en ny nyans i berättelsen. Rekommenderas om du har små filosofer till barn som gillar att fundera kring rymden, döden eller annat stort.

Titel: Embla mitt i kosmos
Författare: Majken Pollack

***SPONSRADE LÄNKAR***
Finns på adlibris eller bokus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *