Prio ett idag

Prio ett idag

Det första jag gjorde i morse var att ordna en madrass till bäddsoffan bredvid vår säng i sovrummet. Herregud vad trångt det har varit i natt och jag har sovit som en kratta. Alla andra också känns det som. Eftersom jag inte kan bära barnen tillbaka till deras sängar löser jag det nu med att bädda soffan bredvid så blir det inte så långt emellan och jag kan kanske ”stjälpa” över dem lite lättare. Hoppas på bättre sömn nästa natt nu.
Var vi ska rymma en spjälsäng är just nu en gåta. Men det kanske löser sig av sig självt? Jag har en förhoppning att de större barnen kommer ”växa” en del i sommar och mer identifiera sig med sina rum och att vara stora. Ha ha, hoppas kan man ju alltid…
Gosedjuren
IMG_3325

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *