Nya vinterskor till barnen

Nya vinterskor till barnen

   

 Så var det dags igen. Skorna passar inte längre för någon av tjejerna. Mellantjejen, som är fyra år, kan inte ännu ärva direkt från storasyrran, som är åtta år. Det fattas några storlekar emellan. Så det blev till att beställa lite nya skor. Som vanligt valde jag Sorel. De har alltid hållt barnens fötter varma och jag har också använt Sorelskor till mig själv. Ellos hade ett bra rabatterbjudande så denna gång köpte jag därifrån, men jag är ingen butik trogen utan jämför noga i alla skobutiker på nätet innan jag köper. Tyvärr finns inte detta märke i vår stad, för då hade jag köpt där. 

 Mellan tjejens gamla Sorelskor, de grå på bilden, har varit lite svåra att få på för henne. Hälen liksom fastnar på väg ner så hon har behövt lite hjälp av o på. Så denna gång fick de blir varianten med kardborreknäppning till henne. Fin mörkblå färg och lätta att ta av å på. Hon blev jättenöjd och är så stolt över de nya skorna att hon inte nämns använda dom fullt ut än. De får inte bli smutsiga…suck. 

    Stora tjejen, som är åtta år, valde denna sko och färg själv. Hon har tyckt att de gamla skorna, se bild nedan, var lite för rymliga runt tårna. De var helt enkelt lite svåra att springa och hoppa i så här innan snön har kommit,därför hon valde en lite plattare modell. Man kan se på bilden att hon redan hunnit använda dom. Så, nu är vi redo för vintern!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *