Det där med att framkalla bilder

Det där med att framkalla bilder

Som man alltid tänker att JA, det ska jag göra…när jag får tid…Jag hade tänkt trycka upp en fotobok till mina barn, en var per år…men jag vet inte när det projektet ska bli av. Nackdelen med att fota så mycket är att man har tusentals bilder att gå igenom och granska. Det tar eeeevigheter, utan att överdriva. I dag har jag också känt mig som en IT-analfabet när jag insåg hur himmelens smart det var med Drive eller Dropbox och liknande tjänster. HUR har jag missat detta? Jag som skickar mycket bilder i mitt jobb? Nåja, många har ju egna servrar man ska ladda upp på men dessa gratissystem var ju bara för bra. Jag får skratta åt det ’hele’, och ladda upp lite mer bilder jag ska dela till olika saker, mest jobb. Hurra för teknik som fungerar!
Ce moi
Inte de snyggaste glasögonen kanske, men det var sååå ljust och jag hittade inga andra 🙂

2 Replies to “Det där med att framkalla bilder”

  1. Åhhh vad jag känner igen det där med att framkalla bilder… jag är urusel på det just för att det är ett sådant himla stort projekt att gå igenom alla tusentals bilder som man har tagit.. Att göra en fotobok över lillans första år har jag också tänk, men nepp inte riktigt fått till än…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *